Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dacia publică primele trei imagini teaser pentru noile generaţii Logan şi Sandero! Când va avea loc debutul?

3 Septembrie 2020 - 14:02
Denis Godorozea
Dacia a publicat primele imagini de teasing pentru noile generaţii Logan şi Sandero, care urmează să debuteze în următoarele săptămâni sau chiar zile. Imaginile nu sunt prea informative şi oferă stropi de detalii despre silueta viitoarelor maşini, însă nu putem vedea şi elemente separate ale caroseriei, or imaginile sunt pe cât se poate de întunecate.
Deocamdată constructorul din Mioveni nu a anunţat o dată exactă când va avea loc debutul mondial, însă presa franceză anticipează că premiera va fi marcată în 7 septembrie, deci în doar 4 zile. Ei bine, până la urmă există informaţii anterioare care sugerează că Dacia pregăteşte marele debut pentru luna septembrie a acestui an, urmând ca lansarea comercială să aibă loc până la sfârşitul anului.
Oficialii Dacia nu au oferit încă informaţii oficiale despre substratul tehnic al viitoarelor Logan şi Sandero, dar cert este că cele două modele vor împărţi aceeaşi platformă şi gamă de motorizări, precum şi generaţiile precedente. Potrivit informaţiilor neoficiale, Logan şi Sandero vor migra pe o versiune simplificată a platformei CMF-B, pe care se bazează noile Clio şi Captur, iar astfel vor oferi o gamă avansată de asistenţi şi sisteme de siguranţă pentru şofer, în conformitate cu standardele noi europene. Totodată, maşinile vor avea o gamă de motoare complet revizuită, care să se încadreze în actualele norme de poluare. Deci putem anticipa apariţia motorului turbo pe benzină de 1.33 litri, dezvoltat în cooperare cu cei de la Daimler, dar şi cel puţin câte o motorizare de tip micro-hibrid. Rămâneţi aproape pentru a descoperi în detaliu noile Logan şi Sandero!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter