Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Detalii revoltătoare din accidentul de ieri pe traseul Cimişlia-Hânceşti: o pasageră din Lada a decedat azi, iar şoferul BMW-ului nu şi-ar recunoaşte vina!

12 Septembrie 2020 - 19:06
Ilie Toma
Ieri vă anunţam despre un accident cumplit, produs pe traseul Cimişlia-Hânceşti, produs între o Lada şi un BMW, în care şoferul din Lada a decedat pe loc. Astăzi, însă, avem noi detalii triste şi revoltătoare despre accidentul de ieri şi situaţia de după. Cel mai trist e faptul că, pe lângă şoferul din Lada, decedat ieri, astăzi la spitalul din Hânceşti a decedat şi fiica sa, în vârstă de 30 de ani, mamă a copilaşului de 1 anişor, cu care se afla ieri în Lada în momentul accidentului.
Acum puţin timp, am primit la redacţie informaţii de la persoane care cunosc familia victimei, care ne-au declarat că-şi fac griji că şoferul BMW-ului ar putea scăpa nepedepsit. Conform acestor informaţii, el nu ar avea permis de conducere, iar ulterior le-ar fi declarat poliţiştilor că el e nevinovat, de fapt, întrucât şoferul Lada n-ar fi fi reuşit să frâneze, ca să nu-l tamponeze!

Aceştia ne-au explicat în detaliu şi scenariul accidentului de ieri, el fiind puţin diferit faţă de ceea ce menţionam în ştirea de ieri.
Astfel, Lada ieşise din satul Gura Galbenei, unde locuieşte familia, şi se deplasa spre Hânceşti. BMW-ul se deplasa în sens invers, spre Cimişlia. În clipele de dinaintea accidentului, BMW-ul ar fi ieşit la o depăşire agresivă neregulamentară, vrând să depăşească două camioane concomitent, chiar dacă de pe contrasens venea Lada. Odată antrenat în depăşire, la un moment dat ar fi constatat că nu mai reuşeşte să-şi termine manevra, aşa că a încercat să intre brusc între cele două TIR-uri. În acest moment ar fi pierdut controlul maşinii, aceasta ar fi derapat şi s-a întors la 180 grade, pomenindu-se pe contrasens, în faţa Ladei. În rezultat, Lada ar fi lovit BMW-ul puternic din spate, producându-se tragedia. În urma impactului, şoferul Lada a decedat pe loc, iar BMW-ul a fost proiectat în afara traseului, luând foc din cauza exploziei buteliei de gaz LPG, pe care o avea instalată în spate.
În Lada, pe lângă şofer, mai erau 3 ocupanţi — o femeie de 50 de ani, alta de 30 de ani şi bebeluşul său de 1 an. Astăzi, aşa cum am menţionat mai sus, femeia de 30 de ani, fiica şoferului, a decedat şi ea la spital, lăsând orfan copilaşul de 1 anişor.
La volanul BMW-ul se afla un tânăr de 26 de ani, având încă 4 pasageri la bord, toţi cu vârste între 21 şi 30 de ani şi toţi locuitori din Gaidar, Ceadîr-Lunga. La această etapă avem şi numele şoferului din BMW, dar între timp am solicitat de la INSP detalii şi comentarii pe marginea acestor informaţiilor primite de noi şi vom reveni cu actualizări de îndată ce vom avea şi poziţia INSP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter