Duminica asta va avea loc DGR Chişinău, evenimentul motocicletelor distinse şi proprietarilor eleganţi. În 2020 totul e altfel

26 Septembrie 2020, 10:38
Ilie Toma
Mâine, 27 septembrie 2020, pe străzile Chişinăului va avea lor ediţia din anul 2020 a deja înrădăcinatului eveniment Distinguished Genteleman’s Ride (DGR). Doar că, în contextul anului 2020, totul va fi un pic altfel, dar cu păstrarea pe cât posibil a caracterului frumos al conceptului DGR.
Astfel, evenimentul DRG e unul global, care are loc simultan în mai multe oraşe din lume, iar în Moldova acesta se întâmplă deja câţiva ani la rând, graţie unor motociclişti cu entuziasm enorm, precum Dan Untură şi Vadim Dolinski, dar şi a tuturor celor cu acelaşi spirit, care susţin şi se alătură la eveniment în fiecare an. Esenţa DRG este în a aduna la un loc motociclete distinse, frumoase, stilate, şi proprietari eleganţi, pentru a promova cultura motociclismului plin de pasiune şi a motocicliştilor manieraţi în trafic, iar odată cu evenimentul de defilare a motocicletelor, în fiecare an se atribuie şi o cauză nobilă, astfel încât toţi motocicliştii care vin la eveniment fac şi o donaţie financiară pentru acea cauză.
Anul 2020 a adus o schimbare majoră în felul în care se va desfăşura DGR în întreaga lume. Motocicletele vor defila, dar nu în grup şi nu în acelaşi timp. Practic, participanţii vor primi informaţii cu puţin timp înainte despre locul de unde va începe fiecare din ei şi vor urma un anumit traseu, dar fiecare motociclist va circula singur pe drum, pentru a evita aglomerările în context pandemic. După cum spune filosofia DGR din acest an, evenimentul va însemna „Riding Solo, Together”, adică vom conduce solo, dar vom fi împreună.
Cea mai frecventă întrebare a proprietarilor de motociclete este „motocicleta mea poate participa?”, iar ca să răspundem cât mai simplu la ea şi totodată să-i însemnăm pe cât mai mulţi să participe, reproducem mai jos imaginea din ghidul oficial DGR, care arată toate tipurile de motociclete binevenite la eveniment.
În fine, dacă sunteţi un motociclist, care are una din aceste motociclete de mai sus şi încă nu şi-a confirmat participarea, aici e pagina evenimentului pe Facebook, unde puteţi găsi link-uri de înregistrare şi pentru donaţia recomandată.
Iar dacă sunteţi amator de motociclete şi aţi vrea să le vedeţi defilând, din păcate în acest an vor fi mai puţine şanse să o faceţi pe viu, şi doar dacă veţi avea răbdare să urmăriţi participanţii câte unul, la distanţe decente între ei. Dar noi vă promitem să revenim pe urmă cu reportaje foto şi relatări online!
0
3,032
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!