Făcea drift-uri prin oraş? Accident grav în Chişinău, o persoană în stare gravă

9 Septembrie 2020, 23:24
Ilie Toma
Astăzi seara, pe strada Henri Coandă din Chişinău — continuarea stăzii Columna spre sensul giratoriu de la Calea Ieşilor — s-a produs un grav accident în care a fost implicat un BMW.
Sursa foto: captură video Sergiu Cazacu / Facebook / grupul GBM

În curba de pe această stradă, acesta nu s-a încadrat pe traiectoria dorită şi a lovit puternic un stâlp de pe acostament cu partea sa laterală. Pasagera sa — o femeie în vârstă de 40 de ani, care se afla în partea dreaptă în habitaclu — a fost extrem de grav rănită, fiind transportată la urgenţă în stare gravă. Şoferul în vârstă de 35 de ani nu a fost grav rănit.
Sursa foto: Deschide.md

Martorii accidentului spun că şoferul făcea un soi de pseudo drift-uri prin oraş înainte de accident. Un şofer, pe nume Sergiu Cazacu, a declarat într-o postare din grupul GBM de pe Facebook că acelaşi BMW a fost la un pas de a-l ajunge din urmă cu puţin timp mai devreme, iar ulterior şoferului BMW-ului făcea drift-uri.
Sursa foto: Deschide.md

Vom reveni cu informaţii noi de la poliţie despre acest caz. Dacă aţi fost martorii acestui accident sau a momentelor de până la accident, vă rugăm să ne comunicaţi orice informaţii relevante!
Sursa foto: Anastasia Tulupova / GBM / Facebook
0
5,160
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!