Fan adevărat: a avut 42 modele Volkswagen toată viaţa lui şi acum tot la un model din Wolfsburg visează

7 Septembrie 2020, 17:08
Denis Godorozea
Unul dintre cei mai mari fani ai mărcii Volkswagen trăieşte în SUA — acest bărbat, pe nume Taylor Bryant, timp de o viaţă a avut în proprietate 42 automobile din portofoliul constructorului din Wolfsburg şi niciodată nu şi-a trădat marca preferată. Până şi astăzi îşi aminteşte de prima sa maşină, care tot un Volkswagen a fost, un legendar Beetle.
Istorioara lui Taylor Bryant a fost relatată cu mândrie chiar de divizia americană Volkswagen. Bărbatul din Carolina de Sud a relatat oficialilor companiei germane că a îndrăgit automobilele cu emblema Volkswagen chiar până a deveni şofer, iar astfel alegerea primei sale maşini nu a fost prea complicată. În rol de prim automobil a fost ales un Volkswagen Beetle, produs în 1961.

Mai mult de atât, ulterior Bryant şi-a legat viaţa de marca germană nu doar prin achiziţia unui automobil personal, ba chiar angajându-se într-un centru de deservire a mărcii germane din SUA, unde a deservit şi reparat maşini germane timp de 12 ani.
Beetle a devenit, astfel, un model iconic în inima lui Bryant, dar printre cele mai apreciate modele se enumeră Golf, Jetta şi Passat. În prezent bărbatul are în proprietate două unităţi Jetta de diferite generaţii, produse în 1999 şi, respectiv, în 2017, dar şi un break Passat, produs în 2004, un model destul de rar pe drumurile americane. Pasiunea pentru modelele clasice Volkswagen nu a secat odată cu plecarea lui Beetle, iar acum Bryant visează la un Karmann Ghia din 1967, iar următoarea sa achiziţie va fi un Volkswagen Atlas, cel mai mare SUV din gama actuală a germanilor.
0
1,972
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!