Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Fără centură şi în Italia: un şofer moldovean a decedat într-un accident cumplit între un BMW şi un Fiat

23 Septembrie 2020 - 10:37
Denis Godorozea
Un accident înfiorător a avut loc la 20 septembrie în provincia italiană Rovigo, cu implicarea unui şofer din ţara noastră. Bărbatul în vârstă de 54 ani s-a stins din viaţă la bordul maşinii sale, un BMW 530, iar salvatorii şi poliţia veniţi la faţa locului au constatat, că acesta nu avea cuplată centura de siguranţă. Şoferul celei de-a doua maşini a decedat pe loc după ce maşina sa a luat foc.
Potrivit informaţiilor preliminare, distribuite de publicaţia ilrestodelcarlino.it, concetăţeanul nostru, pe nume Nicolae Sârbu, se deplasa cu maşina proprie, un BMW Seria 5, când s-a ciocnit violent de un FIAT Punto, condus de un italian de 56 ani, care nu s-a asigurat de siguranţa manevrei în intenţia de a vira la stânga venind de pe un drum secundar.
Impactul a fost extrem de violent, iar din FIAT Punto nu a mai rămas, practic, nimic, iar ulterior maşina a mai şi luat foc. Şoferul a rămas blocat în maşină şi s-a stins din viaţă la scurt timp. Din nefericire, şoferul din Moldova a decedat, iar asta chiar dacă BMW-ul, aparent nu a suferit la fel de mult precum FIAT-ul, iar airbag-urile s-au declanşat. Printre cauzele posibile se numără necuplarea centurii de siguranţă. În maşină cu şoferul din Moldova se afla un cetăţean român, care este şi singura persoană care a supravieţuit în acest cumplit accident.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter