Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Fostul designer Lada critică dur grilele noilor BMW M3 şi M4. Dar tot el a propus aşa grile pentru Seria 3 E90

25 Septembrie 2020 - 15:06
Denis Godorozea
Deşi noua generaţie BMW Seria 4 a fost prezentată câteva luni mai devreme, se pare că subiectul grilelor noilor modele din gama bavarezilor rămân a fi un subiect fierbinte chiar şi astăzi, or cu doar câteva zile mai devreme BMW a prezentat noile M3 şi M4, ambele având grile la fel de impunătoare.
Cu o părere proprie despre noul design BMW a venit şi un fost designer Lada, Vladimir Jartsev, care acum are un atelier de design propriu în Belgia cu proiecte... cam controversate.
Pe propria pagină pe o reţea de socializare Jartsev a criticat aspectul vizual al noilor M3 şi M4, sugerând că i-ar fi ruşine pentru un asemenea design. Totodată, designerul a publicat imagini cu câteva proiecte proprii pentru BMW Seria 3 în caroseria E90, care tot aveau grile imense, verticale, de la capotă până în partea de jos a barei de protecţie faţă.
Anterior Jartsev a activat în cadrul AvtoVAZ, unde a pus mâna la crearea Lada 110, sau VAZ-2110. După cariera în cadrul constructorului din Rusia, Jartsev a imigrat în Belgia, unde a fondat un propriu atelier de design. Pe site-ul său Jartsev a expus şi câteva lucrări, care au ajuns să fie implementate în viaţa reală, precum este şi kit-ul acestui Porsche Cayenne, creatură foarte ciudată, ce aparent poate fi surprinsă pe drumurile din Europa, dacă proprietarul nu a... reciclat-o.

Voi ce ziceţi de grilele noilor BMW, prieteni? Ce părere aveţi despre arta fostului designer Lada?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter