Haosul publicităţii stradale din Chişinău, în cifre: 21 de panouri publicitare se luptau pentru atenţia şoferilor la o intersecţie!

30 Septembrie 2020, 16:59
Redacţia PiataAuto.md
Hai să mai punem un panou! Încă unul deasupra! Uite, aici parcă mai înape unul. Şi încă unul peste cel dintâi. Şi încă două dincolo. Poate ar mai fi loc de unul, dar mai mare, ca să le eclipseze pe celelalte? Şi încă unul, dar mai sus, şi orientat un pic mai spre dreapta, să privească cei care vin din vale. Sunt mult, ar mai trebui şi un LED poate?
Cam asta a fost logica construirii pas cu pas a haosului publicităţii stradale din Chişinău de până acum. Şi ca să vorbim în cifre exacte, de exemplu intersecţia străzilor Dacia, Hristo Botev, Zekinski şi Trandafirilor, avea până mai ieri 21 de panouri publicitare, care luptau pentru atenţia şoferilor cu toată gama de culori posibile! Cu atâtea panouri, mai rămâne loc pentru atenţia la siguranţa traficului, într-o intersecţie mare şi complexă din oraş?

Din fericire, primăria este într-o plină campanie de demontare a lor. Pe parcursul ultimelor zile au fost demontate toate 21 de panouri din această intersecţie, ea fiind acum lăsată în starea ei naturală, aerată.
După cum informează primarul capitalei, zilele următoare se va trece la demontarea panourilor de la următoarele intersecţii ale bulevardului Dacia, cu bd. Traian şi Cuza Vodă, în total fiind vizate 42 de panouri în perimetrul intersecţiilor cu Dacia.
0
1,883
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!