Informaţii oficiale despre noile BMW M3 şi M4: cutie manuală confirmată şi peste 500 CP la activ

21 Septembrie 2020, 16:49
Denis Godorozea
Divizia australiană BMW a publicat o serie de imagini teasing noi pentru viitoarele sportive M3 şi M4. Sedanul M3 şi coupe-ul M4 vor debuta în doar două zile, în 23 septembrie 2020, dar lansarea unui M3 Touring va avea loc mai târziu. Totodată, noile imagini aduc şi câteva informaţii noi oficiale despre ceea ce au pregătit bavarezii pentru sportive.
Noile imagini surprind parţial câteva elemente de caroserie şi din habitaclul noului BMW M3, dar şi coupe-ul viitor M4. Se pare că apariţia versiunilor decapotabile M4 şi break-ului M3 se vor lăsa niţel aşteptate. Imaginile etalează posteriorul lui M3 şi M4, care va fi realizat într-un stil similar cu predecesorul, cu un difuzor agresiv integrat în bara de protecţie spate cu două terminaţii duble pentru sistemul de evacuare. O imagine din interiorul maşinii confirmă oficial că bolizii vor avea şi cutie manuală, cea automată fiind oferită opţional.
Astfel, cumpărătorii sportivelor BMW din acest segment vor fi răsfăţaţi de o ofertă extrem de generoasă, or pe lângă tradiţionalele motorizări M3 şi M3 Competition (respectiv M4 şi M4 Competition), constructorul va oferi şi versiuni similare în caroserie break, o decapotabilă M4, dar şi câteva variante de motorizări în tandem cu diferite cutii de viteze. Mai mult de atât, cumpărătorii vor putea alege dintre configuraţia clasică cu roţi motrice pe puntea spate, fie să opteze pentru sistemul de tracţiune integrală xDrive.
Sub capotele noilor generaţii de modele de performanţă se aşteaptă apariţia benzinarului turboaspirat de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, preluat de la SUV-urile sportive X3 M şi X4 M. Standard motorul va oferi 480 CP şi 600 Nm, iar versiunile Competition vor uimi cu o putere maximă de 510 CP. Ulterior nu este exclusă apariţia versiunilor CS, cu o doză şi mai mare de putere sub capotă.
0
1,570
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!