Jeep deschide propriul hotel! Vizitatorii vor savura privelişti la aer liber la 70 metri înălţime

9 Septembrie 2020, 17:19
Denis Godorozea
Jeep se lansează în industria hotelieră cu un proiect inedit şi aventuros — vizitatorii The O2 Arena vor savura din privelişti incredibile la înălţimi de 70 metri, practic la aer liber, or în loc de odăile tradiţionale cei de la Jeep au amplasat sus corturi speciale.
Primul hotel Jeep, denumit O2 Arena a fost deschis de curând la Londra. Concepţia aleasă de constructorul auto poartă denumirea Staycation, ce ar însemna o vacanţă în propriul oraş, tocmai potrivită pentru muncitorii care nu-şi pot permite o călătorie chiar şi în afara oraşului din cauza programului supraîncărcat de muncă. De altfel, concepţia este tot mai solicitată în perioada actuală de pandemie, când mai multe ţări din întreaga lume au închis accesul pentru turişti.
Realizarea tehnică este, însă, pe cât se poate de simplistă şi reprezintă în esenţă un cort personalizat, amplasat la 70 metri înălţime în cadrul centrului distractiv The O2 Arena din Peninsula Greenwich, Londra. Vizitatorii hotelului specific vor fi transportaţi la destinaţie cu maşinile Jeep Renegade 4xe, deci în versiunea lor plug-in hybrid, lansată recent. Totodată, maşina va fi utilizată pe post de generator de energie pentru a alimenta sistemul de iluminare şi gadget-urile vizitatorilor de la interiorul cortului. De altfel, la interior clienţii vor avea la dispoziţie nu doar energie electrică, ci şi conexiune Wi-Fi, dar şi asistent digital Amazon Alexa, prin intermediul căruia vor putea contacta administraţia hotelului sau să solicite servicii sau livrări în cort.
Ulterior Jeep planifică să-şi diversifice ofertele în pe piaţa hotelieră şi promite corturi similare, dar amplasate plafonul modelului Renegade 4xe, cu care clienţii vor putea călători. Iniţial, însă, serviciul va fi lansat pe piaţa din Marea Britanie.
0
1,417
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!