Mansory în loc de embleme Porsche şi exces de agresivitate: tunerii au pus mâna pe Cayenne Coupe

21 Septembrie 2020, 17:58
Denis Godorozea
După câţiva ani de la lansarea noii generaţii Porsche Cayenne, cei de la Mansory abia acum au pus mâna pe gama actualizată de SUV-uri de performanţă. Tunerii au prezentat un kit exterior cu exces de agresivitate pentru Cayenne Coupe, dar anunţă unul similar şi pentru varianta clasică de caroserie. Pe lângă aspectul exterior, specialiştii au înobilat interiorul şi au oferit un uşor surplus de putere pentru unitatea de propulsie de sub capotă.
Aşadar, pe exterior Cayenne-urile condimentate de Mansory se vor distinge prin elemente de culoare neagră, precum splitter-ul frontal, capota şi prizele aerodinamice. SUV-ul cu siluetă coupe are şi aripi evazate, un difuzor complet regândit, integrat în bara de protecţie spate, dar şi două eleroane pe părţile de sus şi de jos ale lunetei. Noul stil este completat de jantele imense de 23 ţoli, de culoare neagră.
Simţitor a fost modificat şi interiorul, iar aici practic toate suprafeţele standard au fost înlocuite cu unele noi, acoperite cu piele şi Alcantara. Un asemenea tratament este aplicat până şi volanului şi covoraşelor interioare. Tunerii menţionează, însă, că clienţii vor putea alege individual nuanţele interioare şi tipul tapiseriei, pentru un grad mai avansat de personalizare. Astfel şi preţul modificărilor poate varia mult în funcţie de setul pentru care optează cumpărătorul.
Tunerii nu au neglijat nici unitatea de propulsie, benzinarul biturbo V8 de 4.0 litri. În cazul versiunii Cayenne Turbo motorul livrează 550 CP şi 770 Nm, dar cu pachetul de modificări electronice pregătite de cei de la Mansory, puterea maximă atinge acum 700 CP şi 900 Nm. În aceste condiţii Cayenne şi-a îmbunătăţit simţitor viteza de acceleraţie de la 0 la 100 km/h — doar 3.2 secunde, sau cu 0.7 secunde mai rapid decât anterior.
0
1,232
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!