Maşini franceze pentru poliţia britanică: modele Peugeot pentru forţele de ordine din Marea Britanie

17 Septembrie 2020, 11:38
Ilie Toma
Poliţia din Marea Britanie a avut multe mărci de automobile în istoria dotărilor sale, cea mai longevivă alegere fiind modelele Opel/Vauxhall. Acum însă, britanicii deschid un nou capitol, iar acesta va fi scris cu dragoste franceză, or, cei de la Peugeot au fost aleşi să le furnizeze noi vehicule forţelor de ordine.
În total, Peugeot trebuie să le livreze poliţiştilor britanici peste 1,500 de automobile, dintre care 611 le-a livrat deja. Gama de modele pe care francezii o vor livra e foarte diversă, cuprinzând SUV-urile 3008 şi 5008, hatchback-urile 208 şi 308, dar şi van-urile Partner, Expert şi Boxer. Mai mult ca atât, din cele 1,500 de vehicule, 81 for fi de model e-208 — fiind vorba de creaţia nouă a celor de la Peugeot, cu propulsie 100% electrică.
Peugeot are deja o istorie de câţiva ani de asemenea livrări în Marea Britanie către unele diviziuni ale forţelor de ordine, dar şi către servicii de pompieri. Acum francezii speră că noul lor model electric va fi pe placul poliţiştilor şi aceştia vor dori mai multe asemenea maşini electrice în serviciul poliţiei.
0
3,274
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!