Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noi anti-recorduri anunţate de poliţia din Moldova: 41 de şoferi în stare de ebrietate avansată, descoperiţi în week-end!

7 Septembrie 2020 - 12:26
Denis Godorozea
Inspectoratul Naţionat de Securitate Publică (INSP) a publicat sinteza activităţii inspectorilor pe parcursul acestui week-end pe întreg teritoriul ţării. Astfel, poliţia a raportat un nou anti-record înregistrat în cele două zile, 57 persoane fiind depistate în stare de ebrietate la volan. Numărul total de încălcări depăşeşte, însă, 1,600 cazuri!
Cele mai răspândite încălcări documentate de INSP în acest week-end a fost depăşirea limitei legale de viteză — 640 cazuri. Totodată, alţi 200 şoferi au neglijat indicatoarele rutiere, iar 19 persoane au fost sancţionate pentru nerespectarea regulilor de sănătate publică în contextul situaţiei pandemice. Printre cele mai grave încălcări sunt şofatul în stare de ebrietate, or în total în acest week-end de la volan au fost înlăturaţi 57 şoferi aflaţi în stare de ebrietate, 41 dintre care în stare de ebrietate avansată!

Potrivit statisticii INSP, în acest week-end pe teritoriul ţării au fost înregistrate 9 accidente rutiere grave, soldate cu un deces şi 9 persoane traumatizate. În context, autorităţile anunţă că vor intensifica verificările în trafic pentru a preveni încălcările şi tragediile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter