Noi imagini cu viitoarea Dacia Sandero: aşa arată farurile şi stopurile LED ale hatch-ului românesc

4 Septembrie 2020, 14:26
Denis Godorozea
Dacia a publicat un nou teaser în care dezvăluie farurile şi stopurile noii generaţii Sandero — hatch-ul românesc şi-a etalat şi semnăturile luminilor de zi de tip LED. Cele mai îndrăzneţe aşteptări s-au adeverit a fi reale, or Sandero şi Logan vor beneficia de modificări radicale în design, apropiindu-se de compactele grupului Volkswagen la acest capitol, nu?
Deci, în aspectul exterior al noului Sandero nu va rămâne nici urmă de la modelul actual. Hatch-ul va avea faruri pătrăţoase cu elemente de iluminare LED, iar la posterior se vor regăsi stopuri oarecum mai familiare, dar cu o formă mai ondulată şi noi semnături distinctive, care să-i creeze o apariţie inconfundabilă în traficul nocturn.

Amintim că noile Logan şi Sandero vor surprinde nu doar prin modificările stilistice, dar vor avansa şi din punct de vedere tehnologic. De altfel, crearea noului limbaj stilistic a fost posibilă datorită platformei absolut noi, pe care vor migra cele două modele compacte. Cel mai probabil, este vorba despre o versiune simplificată a platformei Renault CMF-B, pe care se bazează noile Clio şi Captur.
Odată cu publicarea acestor noi imagini de teasing, Dacia a confirmat oficial premiera noilor generaţii Sandero şi Logan pentru ziua de luni, 7 septembrie 2020. Rămâneţi aproape pentru a descoperi noile creaţii ale constructorului din Mioveni.
1
10,563
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!