Noi imagini cu viitorul UAZ-452 Buhanka! Aşa poate evolua monovolumul lansat acum aproape 60 de ani

9 Septembrie 2020, 12:47
Denis Godorozea
UAZ-452 este una din cărţile de vizită ale constructorului din Federaţia Rusă, iar asta pentru că modelul poreclit "Buhanka" este singurul monovolum din gamă şi unul dintre puţinele care au mai rămas fără prea multe modificări, în special stilistice, din momentul lansării sale în 1963. Deci, modelul actual este, în esenţă, aceeaşi maşină sovietică lansată acum aproape 60 de ani!
Lucrurile s-ar putea schimba, însă, în viitorul apropiat, or până şi cei de la UAZ sesizează necesitatea lansării unei generaţii noi pentru legendarul 452, iar mai nou au şi platforme cu cadru dur noi, care stau la baza offroader-elor contemporane ruseşti, care ar putea sta şi la baza unui eventual UAZ-452 de generaţie nouă. Imaginile render, publicate de designerul Andrey Davydov prezintă cum ar putea arăta această nouă interpretare a monovolumului.

Noile poze arată maşina în mai multe detalii, inclusiv şi partea posterioară. Potrivit ideii lui Davydov, maşina va păstra limbajul simplist al predecesorului, însă pe exterior aceasta va fi mai brutală, poate mai agresivă, cu elemente stilistice care să-i accentueze caracterul de offroder practic. Conform tendinţelor din industria auto, monovolumul a primit semnături LED distinctive în faţă şi la posterior, dar păstrează un aspect minimalist, cu puţine detalii care ar putea crea doar bătăi de cap în escapade pe teren accidentat. Caracterul aventuros este accentuat de elementele protectoare din plastic negru pe partea inferioară a caroseriei, dar şi anvelopele de offroad.
Cum am menţionat şi anterior, proiectul a fost creat în cinstea aniversării de 100 de ani a URSS şi deocamdată nu a ajuns pe masa şefilor de la UAZ. Ei bine, cel puţin acesta ar putea servi drept o sursă de inspiraţie pentru designerii şi inginerii mărcii, nu? Ce ziceţi de noul aspect al lui UAZ-452 Buhanka?
1
4,822
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!