Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noi informaţii de la poliţie despre şoferul BMW-ului, care a provocat accidentul de pe traseul Cimişlia-Hânceşti şi despre cursul anchetei

14 Septembrie 2020 - 10:20
Ilie Toma
După ce v-am informat acum câteva zile despre accidentul tragic, produs pe traseul Cimişlia, între o Lada şi un BMW, în urma căruia şoferul din Lada şi o pasageră de-a sa, mamă a unui copil de 1 an, a decedat, azi venim cu informaţii oficiale de la poliţie despre cursul anchetei, dar şi despre starea şoferului din BMW, care a provocat acest accident. Am solicitat aceste informaţii în contextul în care sambătă vă informam din sursele primite la redacţie de la apropiaţi ai familiei vătămate că şoferul BMW-ului ar încerca să se eschiveze de la răspundere, nerecunoscându-şi vină şi invocând chiar că vinovat ar fi cel decedat, şoferul Ladei.
Ofiţerul de presă al Inspectoratului de poliţie Cimişlia şi Hânceşti, Cristina vicol, ne-a informat astăzi că şoferul BMW-ului a fost plasat în arest imediat după accident. Aşa cum se practică de obicei, arestul iniţial a fost pentru 72 de ore, care expiră astăzi, luni, 14 septembrie. Ofiţerul de presă ne-a informat că organul de anchetă va solicita astăzi prelungirea mandatului de arest, magistraţii urmând să decidă asupra acestui fapt. Ofiţerul de presă al poliţiei ne-a mai informat că şoferul BMW-ului şi-ar recunoaşte vina şi ar colabora cu ancheta, infirmând astfel informaţiile furnizate sambătă de rudele familiei celor decedaţi.

În prezent ancheta se află la faza în care se vor dispune expertize tehnice, pentru a se estima procedural toate circumstanţele. Fiind vorba de două victime decedate, cel mai probabil acuzatorii vor cere pedeapsă cu închisoare pentru cel vinovat.
Totuşi, dându-ne seama cât de sensibil e acest subiect pentru opinia publică şi urmând îndemnurile voastre, celor din comunitatea PiataAuto.md, vă promitem să monitorizăm îndeaproape cursul anchetei, aflarea celui inculpat în stare de arest sau eventual în stare de libetate, urmărind ancheta până la o finalitate logică. Vom reveni cel mai probabil astăzi mai târziu cu informaţii care vor confirma dacă magistraţii au acceptat prelungirea mandatului de arest pentru şoferul BMW pe perioada anchetei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter