Noul VW Transporter va fi un plug-in hybrid cu motorizare preluată de la Golf GTE!

28 Septembrie 2020, 15:37
Denis Godorozea
Se pare că apariţia noii generaţii Volkswagen Transporter va avea loc în următoarele luni, or tot mai multe detalii despre renumitul monovolum apar în spaţiul online, iar de curând maşina a fost surprinsă cu camuflaj minim în timpul testelor pe drumurile publice. Datorită noii serii de imagini "spionii" auto au reuşit să dezvăluie mai multe detalii intrigante despre viitorul Transporter.
Astfel, după cum putem vedea în imaginile de mai jos, publicate de cei de la Motor1.com, VW Transporter va avea o siluetă mult mai dinamică acum, cu un parbriz şi montanţi faţă mai înclinaţi, de dragul coeficientului aerodinamic îmbunătăţit, dar şi aparenţei mai sportive. Totodată, montantul faţă este dublu, cu sticlă integrată pentru o vizibilitate şi siguranţă mai bună.
Posteriorul va fi unul mai tradiţional, dar putem anticipa că Transporter va fi la fel de practic, poate chiar mai bun decât predecesorul în materie de spaţiu pentru pasageri şi bagaje, oferit la bord. Mai intrigantă este imaginea care surprinde interiorul maşinii. Calitatea pozei este departe de a fi perfectă, dar chiar şi aşa putem vedea la interiorul maşinii o planşă de bord parcă desprinsă de pe noul Golf 8. Respectiv, în variantele de top Transporter va avea un instrumentar de bord digital, unificat vizual într-un singur corp cu ecranul sistemului multimedia de generaţie nouă.
Totodată, după cum relatează cei de la Motor1, Transporter T7 din imagini apare în viitoarea sa variantă plug-in hybrid. Conform informaţiilor preliminare, PHEV-ul va avea la bază benzinarul turbo de 1.4 litri, asistat de cel puţin un motor electric. Puterea totală a sistemului va depăşi 240 CP. Deci, Transporter va prelua sistemul de la proaspetele Golf GTE şi Octavia RS iV. Surpriza poate veni la nivelul autonomiei electrice, or construcţia şi dimensiunile monovolumului ar permite, cel puţin teoretic, instalarea unei baterii cu o capacitate mai mare, care să asigure autonomie electrică de peste 50 km! Ei bine, nu ne rămâne decât să aşteptăm premiera oficială, dar aceasta va avea loc nu mai devreme de anul viitor, conform surselor.
0
1,744
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!