Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Oficial: Polestar Precept va evolua într-un sedan electric de serie

29 Septembrie 2020 - 16:09
Denis Godorozea
Prezentat iniţial strict ca un concept menit să dezvăluie evoluţia designului viitoarelor electromobile Polestar, sedanul electric Precept a primit acum "undă verde" din partea conducerii companiei, iar astfel se va transforma într-un model de serie, care se va situa pe o treaptă mai sus decât actualul sedan Polestar 2, devenind o navă amiral în gama constructorului de electromobile.
În mare parte, rolul primordial în această decizie l-au avut internauţii şi fanii mărcii, care au apreciat aspectul maşinii. Dar cert este că Precept pare a fi un prototip foarte apropiat de producţia de serie, deci nu este un concept lipsit de substrat tehnic, precum ceea ce putem vedea adesea la diverse expoziţii auto. Până şi habitaclul este realizat în conformitate cu limbajul stilistic al mărcii, iar sistemele incluse la interior sunt absolut funcţionale.
Incert este substratul tehnic al maşinii, însă, or cei de la Polestar nu au relatat despre unitatea de propulsie utilizată de Precept. Cu certitudine, viitorul sedan nu se va deosebi prea mult de actualul Polestar 2 şi, conform tendinţelor pieţii, în versiunile de mijloc şi de top va avea cel puţin două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, cu o putere cumulativă de peste 400 CP. Dar Polestar pretinde a fi un constructor de electromobile de performanţă, deci putem anticipa şi sisteme mai performante.

Deocamdată nu a fost specificată data exactă a debutului modelului de serie, nici data startului producţiei. Precept va fi asamblat la noua uzină Polestar din China, care abia urmează să fie dată în exploatare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter