Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noul Suzuki Swace, adică o Toyota Corolla Hybrid cu emblemă Suzuki

15 Septembrie 2020 - 14:48
Ilie Toma
Colaborarea dintre Suzuki şi Toyota mai face un pas înante în Europa, prin lansarea unui nou model — Suzuki Swace. Dar acesta nu e decât versiunea break a lui Toyota Corolla Hybrid, cu modificări minime de design şi emblema Suzuki aplicată pe ea.
Aşadar, e vorba de acelaşi model, cu acelaşi sistem de propulsie hybrid, ce conţine motorul pe benzină de 1.8 litri şi un electromotor, cuplate la o cutie automată CVT. Niponii tratează atât de superficial această lansare nouă, încât şi tabelul de date tehnice l-au copiat pur şi simplu de la Toyota Corolla Hybrid.
În imagine: Toyota Corolla Touring Sports

La exterior se deosebesc doar câteva detalii minore din plastic, precum bara de protecţie şi nişte inserţii, toate piesele de caroserie fiind identice. Şi la interior e aceeaşi situaţie, doar emblema de pe volan fiind înlocuită.
Bine, actuala Toyota Corolla Hybrid e un model bun şi plăcut, fără îndoială (noi l-am apreciat la testul nostru drive de anul trecut), dar lansarea unei paralele absolut identice în gama Suzuki va avea sens doar dacă ea va fi un pic mai ieftină în preţ de achiziţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter