Prima imagine cu viitorul Mercedes-Benz C-Class necamuflat

4 Septembrie 2020, 13:24
Denis Godorozea
Viitoarea generaţie Mercedes-Benz C-Class W206 a fost surprinsă necamuflată pentru prima dată — imaginile au fost publicate pe un site specializat din Europa şi demonstrează că noul sedan va rămâne a fi, în esenţă, un "baby S-Class", precum şi predecesorul, or cu excepţia a câteva detalii se apre că C-Class-ul repetă designul navei amiral din Stuttgart.
Nu cunoaştem care din versiunile viitorului C-Class a fost surprinsă în această poză, dar bănuim că este vorba despre o variantă standard, fără condimente speciale livrate de AMG. Cel puţin asta sugerează bara de protecţie clasică şi calandrul cu emblema poziţionată pe mijloc, cu două elemente cromate poziţionate orizontal.

Mai devreme în mediul online au fost publicate imagini şi cu interiorul noului C-Class, care după cum putem vedea este inspirat de la noul S-Class, cu un ecran tactil al sistemului multimedia poziţionat pe consola centrală, dar şi un instrumentar de bord digital separat de corpul multimedia.
Deocamdată nu există informaţii tehnice despre noul C-Class W206. Cert este că acesta va moşteni cea mai mare parte a sistemelor de siguranţă activă şi asistenţă de la noul S-Class. Motorizările, dimpotrivă, vor fi preluate, conform aşteptărilor, de la modelele mai compacte din gamă. Deci, C-Class va avea motoare pe benzină şi motorină de 2.0 litri, care vor sta la baza viitoarelor motorizări electrificate. Premiera este aşteptată în 2021, însă voci apropiate companiei sugerează că am putea vedea noul sedan chiar până la sfârşitul acestui an.
0
2,744
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!