Prior Design a pregătit un pachet de tuning irezistibil pentru clasicele Audi Coupe B3

29 Septembrie 2020, 16:19
Denis Godorozea
Atelierul Prior Design a pregătit un pachet de modificări irezistibile pentru fanii şi posesorii coupe-urilor clasice Audi B3, ce se inspiră de la legendara Audi RS2 Avant, transformând, astfel, maşinile în nişte Audi S2 Coupe, cum nu au existat vreodată oficial. Pachetul de tuning va putea fi achiziţionat de doar 40 posesori de coupe-uri Audi.
Deocamdată tunerii nu au modificat vreun Coupe real, iar cum arată kit-urile putem vedea doar pe câteva imagini de tip render. Programul poate fi aplicat pentru toate versiunile Coupe B3, produse între anii 1988 şi 1996. Lista modificărilor include aripi evazate, bare de protecţie restilizate după exemplul lui RS2 Avant, cu splitter frontal inclus.
La posterior se regăseşte un difuzor cu două terminaţii ovale pentru sistemul de evacuare, dar bara de protecţie mai continuă silueta aripilor posterioare, cu incizii de aer pe pextremităţile laterale. Hayon-ul este înzestrat cu un eleron generos, care repetă forma eleronului coupe-ului original S2 din acei ani, iar capota nouă are prize de aer funcţionale integrate, acestea fiind ochite la legendarul Audi Sport quattro din 1984.
Preţul unui astfel de pachet de modificări cu toate elementele adiţionale incluse este de circa 5,800 euro. Modificările nu includ vreun update sau actualizare tehnică. Amintim că Audi Coupe B3 avea sub capotă motoare pe benzină, cu o cilindree cuprinsă între 1.8 şi 2.3 litri. Originalul S2 Coupe a fost propulsat de un benzinar turbo de 2.2 litri, ce oferea la activ 230 CP şi 350 Nm. În ipostaza respectivă sportiva putea accelera până la 100 km/h în doar 5.7 secunde.
0
1,813
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!