Şoferul BMW-ului din accidentul de pe traseul Cimişlia-Hânceşti nu mai este în arest! A fost plasat în arest la domiciliu

15 Septembrie 2020, 15:24
Ilie Toma
Ieri vă informam în urma unei discuţii cu Inspectoratul de Poliţie din Cimilşia că şoferul BMW-ului, care s-ar face vinovat de cauzarea accidentului între automobilul său şi Lada de pe traseul Cimişlia-Hânceşti, în urma căruia au decedat două persoane, fusese plasat iniţial în arest preventiv pe 72 de ore, iar ulterior, ieri, trebuia să aibă loc şedinţa de judecată pentru prelungirea arestului la 30 de zile.
Aşa cum v-am promis, monitorizăm îndeaproape acest caz, aşa că azi am încercat să luăm din nou legătura cu organele de anchetă. Într-un final de la procurorul care gestionează dosarul la Procuratura Cimilşia, Iurie Oborocean, am aflat că ieri instanţa nu a acceptat solicitarea acuzatorului de a se aproba arest de 30 de zile pentru şoferul BMW-ului şi a aprobat aproape în totalitate solicitarea avocatului apărării, dispunând arest la domiciuliu. Cu alte cuvinte, de ieri seară şoferul BMW-ului nu mai se mai află în izolator, ci acasă, având interdicţiile obişnuite aferente arestului la domiciliu.

Procurorul a menţionat că va contesta măsura dispusă de instanţa de judecată, solicitând aplicarea arestului în izolator.
Vă amintim, conform informaţiilor pe care le avem, şoferul BMW-ului ar fi încercat să depăşească două camioane într-o zonă nepermisă, cu vizibilitate redusă şi, fiind pe contrasens, s-a pomenit cu Lada în faţa sa. Atunci a încercat să intre între cele două camioane, dar a derapat şi s-a rotit la 180 grade, ajungând din nou pe contrasens, unde a fost lovit din spate de Lada. Şoferul din Lada a murit pe loc, iar ulterior, la spital a decedat fiica sa de 30 de ani, mamă a unui copil de 1 anişor, toţi fiind în Lada în momentul accidentului. Lada avea 4 ocupanţi la bord, iar BMW-ul — 5 ocupanţi.

Cursul evenimentelor pe acest subiect:
Ştirea iniţială despre accident (11.09.2020)
Noi informaţii recepţionate la redacţie (12.09.2020)
Noi informaţii oficiale de la poliţie (14.09.2020)
0
2,422
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!