Suzuki lansează o versiune utilitară pentru Jimny cu portbagaj generos şi două locuri la bord

9 Septembrie 2020, 13:54
Denis Godorozea
Suzuki lansează o nouă versiune comercială pentru offroader-ul Jimny. Aceasta este adresată în primul rând domeniului de afaceri, fiind destinată livrărilor de mărfuri mici, dar marele avantaj este anume substratul tehnic al offroader-ului japonez, or această maşină poate ajunge chiar şi în cele mai depărtate zone rurale, or nu se teme de noroi şi teren accidentat.
După standardele segmentului, Suzuki Jimny Light Commercial oferă la bord locuri pentru doar două persoane, or locurile posterioare au fost excluse în totalitate din ecuaţie, oferind acum un spaţiu mai generos pentru depozitarea bagajelor şi mărfurilor. Per total compartimentul oferă acum 863 litri de spaţiu util, ceea ce este cu 33 litri mai mult decât poate oferi un Jimny standard cu cele două locuri posterioare rabatate. Diferenţă prea mică, ziceţi? Ei bine, pentru cei sceptici Jimny va scoate un as din mânecă, şi anume preţul de pornire pentru acest model, care deşi nu a fost anunţat încă, promite a fi simţitor mai mic decât cel al versiunilor convenţionale.
Din punct de vedere tehnic nu există prea multe diferenţe cu versiunile standard. În special, marele avantaj al lui Jimny comparativ cu alte vehicule comerciale din Europa este garda la sol de cel puţin 210 mm şi sistemul de tracţiune integrală — Jimny Light Commercial este la fel de capabil în offroad precum şi versiunile cu 4 locuri. Sub capota maşinii se va situa unitatea standard pe benzină de 1.5 litri, ce livrează 102 CP şi se cuplează la cutia manuală cu 5 trepte. Suzuki promite să includă aici şi pachetul minim obligatoriu de sisteme de siguranţă activă şi asistenţă pentru şofer, conform standardelor europene.
0
5,680
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!