Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tucson este noua operă de artă a celor de la Hyundai — imagini cu SUV-ul la etapa finală de teste

9 Septembrie 2020 - 09:08
Denis Godorozea
Ceva mai devreme sud-coreenii au publicat câteva imagini de teasing, care au dezvăluit în totalitate aspectul exterior al noului Hyundai Tucson, o adevărată operă de artă care pretinde a fi cel mai atractiv SUV din segmentul său. Ei bine, acele imagini au fost create, cel mai probabil, virtual, iar acum Tucson poate fi văzut în versiunea de serie, dar acoperit, totuţi, cu camuflaj minim, or premiera oficială va avea loc abia săptămâna viitoare.
Pozele din cadrul testelor finale reconfirmă designul îndrăzneţ al părţii frontale, unde Tucson a primit o grilă generoasă unită într-un singur corp cu luminile decorative de zi de tip LED. Farurile s-au situat mai jos, pe părţile extreme ale barei de protecţie faţă, precum pe cele mai noi SUV-uri din gama Hyundai. Însă chiar şi cu o arhitectură asemănătoare a părţii frontale, Tucson se distinge mult de ceea cu ce ne-au obişnuit coreenii până acum. Posteriorul maşinii este acoperit încă în totalitate, precum nu au fost prezentate imagini nici cu interiorul.
Galeria foto a fost captată în Cehia şi Austria, unde Tucson a parcurs etapa finală de teste înainte de lansare. Potrivit oficialilor Hyundai, în ţările europene inginerii au testat rigiditatea caroseriei, activitatea tandemului motor—ransmisie, sistemele de asistenţă pentru şofer, dar şi izolarea fonică. Premiera mondială a noului Hyundai Tucson va avea loc în după-amiaza zilei de 15 septembrie în mediul online. Rămâneţi aproape pentru a descoperi noul SUV sud-coreean.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter