Tuning şi pentru plug-in hybrid: mai multă putere de la BRABUS pentru Mercedes-Benz GLE 350de

21 Septembrie 2020, 09:36
Ilie Toma
Cu preferinţele de motorizări într-o schimbare atât de galopantă, şi atelierele de tuning se văd nevoite să ţină pasul. Aşa că era oarecum logic să vină şi ziua când cei de la BRABUS vor prezenta o versiune cu tuning pentru motorizările plug-in hybrid de la Mercedes-Benz. Acesta e noul Mercedes-Benz GLE 350de plug-in hybrid cu tuning de la BRABUS.
Şi, spre deosebire de modificările care se făceau anterior la cele mai multe maşini electrice, când tuning-ul se rezuma mai mult la aspect şi deloc la performanţă, noua creaţie a celor de la BRABUS pentru SUV-ul GLE vine şi cu mai multă putere. Şi această creştere e chiar impresionantă!
Aşadar, acum noul SUV plug-in hybrid de la Mercedes-Benz va putea livra un total de 354 CP şi 820 Nm! Iar asta înseamnă plus 34 CP şi plus 120 Nm faţă de parametrii standard. Şi acest plus de putere a fost obţinut prin creşteri de puteri atât a motorului diesel din componenţa sistemului plug-in hybrid, cât şi a celui electric, astfel menţinându-se acelaşi echilibru ca şi pe versiunea de stoc.
Modificat de BRABUS, noul GLE plug-in hybrid va fi un adevărat SUV de înaltă performanţă: 6.5 secunde de la 0 la 100 km/h şi o viteză maximă crescută la 215 km/h.

În mod standard, SUV-ul GLE 350de combină un motor diesel de 2.0 litri şi 194 CP cu un electromotor de 136 CP, sistemul livrând o putere cumpulată de 320 CP şi 700 Nm. Autonomia pur electrică ajunge la 80-95 km. Autonomia SUV-ului modificat de BRABUS va fi uşor mai redusă, cel mai probabil.
1
1,606
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!