Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ULTIMA ORĂ: Accident cumplit pe traseul Cimişlia-Hânceşti între o Lada şi un BMW! Şoferul Ladei a decedat, mai mulţi răniţi

11 Septembrie 2020 - 15:43
Redacţia PiataAuto.md
Cu puţin timp în urmă, pe traseul Cimişlia-Hânceşti, în preajma localităţii Bozieni, s-a produs un accident cumplit, între o Lada 2106 şi un BMW.
Sursa foto: PiataAuto.md

Impactul a fost deosebit de puternic, Lada contorsionându-se puternic, iar BMW-ul fiind aruncat în afara traseului şi luând foc. Din câte povestesc martorii de la faţa locului, BMW-ul a încercat să depăşească neregulamentar Lada, din faţă venind un camion. Atunci când s-a pomenit faţă în faţă cu camionul, BMW-ul a luat brusc dreapta şi a derapat, Lada lovindu-l puternic din spate, în urma impactului mai explodând şi rezervorul de gaz LPG pe care îl avea instalat BMW-ul!
Sursa foto: PiataAuto.md

Din păcate în urma impactului puternic, şoferul din Lada a decedat. Există mai mulţi răniţi, toţi fiind preluaţi în stare gravă de către serviciile de ambulanţă.

Vom reveni cu detalii ulterioare. Mai jos publicăm câteva imagini făcute la faţa locului de colegul nostru de redacţie din teritoriu.

UPDATE VIDEO 17:07: Vedeţi mai jos şi câteva imagini video oferite de colegii de la AutomobilistMD

UPDATE 17:35: Reprezentanţii INSP au oferit detalii despre cei care se aflau la bodul automobilelor implicate în accident. Şoferul din Lada, care a decedat la faţa locului, era un locuitor al satului Hârtop din apropiere, în vârstă de 56 de ani. El se deplasa regulamentar. La bordul maşinii sale mai erau 3 ocupanţi: două femei în vârstă de 50 şi, respectiv, 30 de ani, şi un copil de doar 1 an.

La volanul BMW-ului era un tânăr de 26 de ani, având încă 4 pasageri la bord, cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, toţi locuitor ai satului Gaidar din Ceadîr-Lunga.

Un echipaj INSP patrula la cca 500 metri de la locul accidentului, datorită cărui fapt a putut interveni rapid şi a chemat şi serviciile de ambulanţă şi descarcerare. Din păcate, pentru şoferul din Lada nu s-a putut decât constata decesul.
Sursa foto: PiataAuto.md
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter