ULTIMA ORĂ: Vrând să-şi ia viaţa, a provocat un accident şi a mai luat două vieţi, inclusiv a unui copil

28 Septembrie 2020, 09:34
Ilie Toma
Un caz deosebit de grav a avut loc azi noapte în Moldova, pe traseul M5. Un bărbat din Bălţi, fiind în stare de ebrietate şi având o ceartă în familie, s-a urcat la volanul unei Skoda Octavia şi a plecat de acasă, spunându-i soţiei că vrea să se sinucidă. Aceasta a sunat la scurt timp la poliţie, informând despre starea şi intenţiile acestuia.
Însă la doar un minut distanţă, a parvenit şi un apel telefonic sumbru, care informa despre producerea unui grav accident de circulaţie pe traseul M5, provocat de bărbatul beat de la volanul Skodei Octavia. Acesta a ieşit pe contrasens şi a lovit frontal primul automobil, care i s-a nimerit în cale — o Toyota Auris, în care se afla o familie. În urma impactului a murit şoferul din Skoda, şoferul din Toyota Auris, dar şi copilul său, un bebeluş de doar 3 luni! Mama bebeluşului, şi verişoara sa, care erau de asemenea în automobil, se află sub supravegherea medicilor.

La faţa locului a fost identificat şi un alt şofer, care a fost martor la cele întâmplate. El a menţionat că şoferul Skodei circula în spatele său şi-i făcea insistent din faruri să se ferească la o parte, chiar dacă drumul era absolut liber, şi după ce l-a depăşit, peste doar 400 metri, a avut loc teribilul impact.

La moment poliţia investighează toate circumstanţele cazului.
0
2,303
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!