Un moldovean ar fi prada unor escroci cu un automobil cu acte false reţinut la intrare în ţară

7 Septembrie 2020, 14:29
Denis Godorozea
Poliţia de Frontieră a relatat despre reţinerea unei Skoda Superb de generaţie curentă, pre-facelift, la intrare în ţara noastră. Maşina înmatriculată în Franţa a fost achiziţionată, conform informaţiilor preliminare, de un concetăţean de-al nostru, dar nu va putea fi înmatriculată legal în ţara noastră, iar asta pentru că angajaţii poliţiei de frontieră au depistat nereguli în actele cu care a încercat să intre în ţară concetăţeanul nostru.
Cazul a fost înregistrat în PTF Leuşeni în această dimineaţă. Un bărbat în vârstă de 33 ani a încercat să intre în ţară la volanul unui automobil de model Skoda Superb, înmatriculat în Franţa, produs în 2018. Maşina a fost reţinută imediat ce poliţiştii de frontieră au depistat indici de falsificare în certificatul de înmatriculare emis în Franţa, iar o verificare mai minuţioasă a confirmat dubiile inspectorilor. Astfel, a fost iniţiată o anchetă în conformitate cu art. 361 (al. 1) al Codului Penal al Republicii Moldova. Maşina a fost reţinută pe perioada anchetei, iar şoferul şi-a continuat drumul.

Se pare că concetăţeanul nostru a ajuns prada unor escroci, care l-au păcălit în momentul achiziţiei cu acte false. De menţionat, că bărbatul din ţara noastră a achitat pentru maşina din imagini 8,000 euro, deci simţitor mai puţin decât costă un asemenea model de doar 2 ani în Europa.
0
1,426
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!