Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un moldovean exploatează o Lada 2101 cu numere de Moldova în Paris!

15 Septembrie 2020 - 12:07
Ilie Toma
Nu, nu e un turist moldovean care ar fi mers într-o aventură din Moldova până în Paris. E un moldovean care îşi exploatează Lada 2101 în fiecare zi în Paris! Şi trebuie să recunoaştem că maşina asta arată foarte bine!
Un vizitator din comunitatea noastră, pe nume Ion Sidorean, ne-a trimis încă ceva timp în urmă, în luna august, o imagine pe care chiar el a surprins-o pe una din străzile centrale ale Parisului. Era o Lada albă, cu plăcuţe de înmatriculare moldoveneşti, care rula frumos prin capitala franceză. Imaginea nu era foarte clară, dar parcă se puteau desluşi simbolurile de pe plăcuţa de înamtriculare: XKX 120.

Acum două zile, însă, un alt moldovean a surprins din nou această Lada 2101 chiar în faţa lui, în trafic, tot pe una din străzile centrale pariziene. Deşi imaginile sunt surprinse la o oră de seară, fiind mult mai aproape, numărul de înmatriculare se vede mult mai clar şi e acelaşi: XKX 120.
Aşadar, ştim că această Lada 2101, cu motor de 1.2 litri, e exploatată de un moldovean tocmai în Paris. Dar am vrea să-i ştim întreaga poveste, cum a ajuns el acolo, care e istoria maşinii — tocmai de asta, vă cerem ajutorul vostru! Dacă ştiţi cine e proprietarul, sau cunoaşteţi pe cineva care ştie, daţi mai departe această ştire, scrieţi un comentariu, puneţi un tag, sau scrieţi-ne în mesaj privat pe pagina de Facebook. Hai să încercăm să aflăm împreună această istorie neobişnuită a unui conaţional de-al nostru!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter