Un şofer şi-a făcut permis fals după ce soţia i-a spălat actul original. Acum este cercetat penal

9 Septembrie 2020, 15:13
Denis Godorozea
Un şofer din ţara noastră este acum cercetat penal pentru utilizarea unui permis fals, pe care l-a primit de la un amic în schimbul sumei de 50 de euro. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani, care a fost reţinut de Poliţia de Frontieră la intrare în ţară, la PTF Tudora. Acum bărbatul este cercetat penal pentru deţinerea şi utilizarea actelor false.
*Imagine simbol

Bărbatul a relatat ulterior forţelor de ordine că a fost nevoit să-şi perfecteze un permis de conducere fals, or, fiind şofer de camion, trebuia să efectueze o cursă în ţările UE. Însă cu doar câteva zile până a porni la drum, soţia bărbatului originar din raionul Şoldăneşti i-ar fi spălat accidental actele, astfel deteriorând permisul de conducere. În lipsă de timp, bărbatul a pornit la drum şi, ajuns în Germania, a apelat la ajutorul unui "cunoscut" ca să lamineze actul, în schimbul sumei de 50 de euro.

Astfel bărbatul a şi revenit înapoi în ţară, însă a fost oprit la frontieră de către forţele de ordine, fiind suspectat de utilizarea unui permis de conducere fals, or acesta nu corespundea standardelor unui asemenea act autentic, emis de instituţiile autorizate. Actul a fost ridicat şi transmis spre expertiză, iar bărbatul a fost lăsat să plece, însă doar în calitate de pasager. Acum acesta este cercetat penal.
0
6,003
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!