Un viceguvernator din Rusia şi-a dat demisia după accidentul mortal provocat de fiul său

22 Septembrie 2020, 12:41
Denis Godorozea
Un caz mai puţin specific pentru demnitarii de stat din Rusia a avut loc în aceste zile. Viceguvernatorul din regiunea Breansk din partea de Vest a Federaţiei Ruse şi-a dat demisia după accidentul mortal provocat de fiul său pe o stradă din oraşul Breansk. Mai mult de atât, oficialul s-a declarat gata să ajute prin toate mijloacele posibile apropiaţii şi familia victimei accidentului.
Ceea ce a rămas din Volkswagen Touareg implicat în accident şi tatăl şoferului vinovat, viceguvernatorul Aleksandr Rezunov

Potrivit presei din Rusia, Maksim Rezunov, fiul viceguvernatorului Aleksandr Rezunov, a provocat un accident în noaptea de 18 septembrie 2020. Tânărul se afla la volanul unui Volkswagen Touareg şi a lovit în plin o Toyota WiLL, care staţiona în momentul impactului. Ulterior Toyota a fost proiectată pe contrasens, unde s-a tamponat de un Mitsubishi Lancer. Din cauza traumatismelor generate de seria de impacturi, şoferul Toyota WiLL a fost transportat la spital, unde s-a stins din viaţă.
Toyota WiLL, transformată în fiare după impactul cu Touareg

Situaţia este cu atât mai gravă, că Maksim Rezunov, fiul viceguvernatorului şi cel ce se face vinovat de accident, a refuzat să fie testat alcoolscopic, iar martorii accidentului susţin că acesta avea semne de stare de ebrietate avansată. Mai mult de atât, tânărul a părăsit ulterior locul accidentului. Abia cu o zi mai târziu Rezunov a apelat la un spital din Breansk pentru îngrijiri medicale după traumele suferite în accident.
Volkswagen Touareg care a provocat accidentul şi cel de-al treilea automobil implicat, Mitsubishi Lancer

Pe marginea cazului Poliţia a pornit un dosar penal, iar în seara zilei de ieri Aleksandr Rezunov, tatăl tânărului vinovat de accident, şi-a dat demisia. Demnitarul şi-a motivat decizia prin faptul că nu-şi doreşte ca tragedia cu implicarea fiului său să afecteze cumva imaginea guvernatorului regiunii şi să discrediteze munca efectuată de întreaga echipă. Totodată, acesta a declarat că nu va încerca să influenţeze mersul anchetei şi că este gata să sprijine prin orice metodă familia şoferului decedat.
0
1,532
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!