(VIDEO) Acesta e Batmobilul construit de un tânăr de 23 de ani din Vietnam!

10 Septembrie 2020, 19:22
Ilie Toma
Un tânăr de 23 de ani din Vietnam, fan al seriei de filme Dark Knight cu Batman, şi-a construit propriul Batmobil, muncind la el 10 luni şi cheltuind peste 20,000 dolari.
Tânărului îi spune Nguyen Dac Chung şi trăieşte în capitala Vietnamului, Hanoi. Este student la arhitectură, dar totodată şi antreprenor, deţinând o companie de producţie a costumelor. Şi-a folosit profitul de la companie pentru a-şi finanţa visul de a-şi construit propriul Batmobil.

Munca lui la maşină a început anul trecut. După ce şi-a construit scheletul, acesta a montat un motor de... 400 cm cubi pe el, provenit de la o motocicletă. În ciuda motorului mic, derizoriu chiar pentru aspectul maşinii, Nguyen i-a creat impresia unei guri de motor reactiv în spate, ca la maşina originală din film.
Suspensia maşinii are patru amortizoare pe faţă şi două pe spate, iar eleronul spate e acţionat printr-un sistem pneumatic.

La interior maşina poate adăposti doi oameni, dar vietnamezul spune că mai are încă mult de muncă la creaţia sa, pentru a o aduce la starea dorită de el.
În ciuda motorulul mic, „Batmobilul” vietnamez poate atinge o viteză maximă de 100 km/h.
0
4,514
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!