(VIDEO) Acesta e cel mai fericit şofer de ambulanţă din lume, care mai şi face drift în viraje

25 Septembrie 2020, 16:07
Redacţia PiataAuto.md
Unele ambulanţe nu arată ca şi cele obişnuite, pe care le ştim cu toţii. Ceea ce vedeţi în imagine e ambulanţa care stă de gardă în cursele de Formula 1 — un Mercedes-AMG C 63S.
Ei bine, de obicei maşina asta iese pe circuit doar la demonstraţii şi tot soiul de inaugurări sau filmări, pentru că foarte rar se întâmplă în ultimii ani ca ea să intervină cu adevărat într-un accident grav. Dar iată că la începutul lunii septembrie, pe circuitul Monza din Italia, s-a produs un accident puternic cu Ferrari-ul lui Charles Leclerc.
În acel moment, pentru prima dată din 1995 încoace a fost ridicat steagul roşu, toţi bolizii au intrat la pit stop-uri, iar echipa de ambulanţă a primit semnalul de alarmă, ca să se deplaseze spre Leclerc. Între timp, pilotul confirmase că e bine, dar echipa medicală trebuia oricum să se asigure de starea lui.

Aşa că asta a fost cea mai fericită chemare pentru acest şofer de ambulanţă! A mers rapid pe circuit, iar într-unul din viraje, Parabolica, a şi intrat într-un frumos derapaj controlat cu AMG-ul său! Vedeţi driftul şoferului de ambulanţă în video-ul de mai jos.
0
8,918
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!