(VIDEO) Acestea sunt cele mai tari motociclete din Moldova! Au defilat la DGR Chişinău 2020 şi sunt superbe!

28 Septembrie 2020, 19:23
Ilie Toma
Există în viaţă lucruri care se fac din pură pasiune. Nu pentru bani, nu pentru faimă, nu pentru orice altceva, ci din pura pasiune pentru ceva atât de frumos şi special, încât niciodată nu eziţi să pui suflet în asta. Păi iată, aceste motociclete sunt pasiunea pură a proprietarilor lor! Şi putem spune cu curaj că acestea sunt cele mai tari motociclete din Moldova, şi o spunem atât pentru cititorii din Moldova, cât şi pentru cei din România sau din oricare altă ţară a lumii.
Moldova are motociclişti pasionaţi până la superlativ, care şi-au ochit câte un model super special, de care au grijă cu minuţiozitate şi dragoste. Iar ieri a fost ziua în care aceşti motociclişti şi-au scos bijuteriile pe două sau pe trei roţi la defilare, în cadrul Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) 2020.
Ediţia din acest an a fost diferită faţă de alţi ani, din cauza contextului pandemic al anului 2020. Motocicliştii şi motocicletele n-au putut defila toţi împreună în coloană şi nu s-au putut aduna cu toţii în acelaşi loc, cum obişnuiau în alţi ani, ci au trebuit defileze solo, trecând prin checkpoint-uri unul câte unul. Spiritul frumosului a fost, însă, la fel de puternic ca-n alţi ani! Ba chiar poate că restricţiile pandemice i-au făcut pe mulţi dintre aceşti oameni să-şi preţuiască şi mai mult bijuteriile motorizate şi senzaţia de libertate pe care aceste bijuterii le oferă!
Într-unul din checkpoint-uri au fost prezente şi două automobile clasice, restaurate de curând — un Rolls-Royce din 1978 şi un Corvette in 1977. Pentru că frumosul uneşte.
Vă invităm să savuraţi în galeria de mai jos imaginile motocicletelor participante, iar pe pasionaţi îi invităm să comenteze care e exemplarul de motocicletă care li se pare cel mai special, cel mai frumos dintre toate! Şi, desigur, avem şi un video, furnizat de către organizatorii acestui extraordinar eveniment din Moldova, Dan Untură, Vadim Dolinski şi întreaga lor echipă de susţinători!

Foto: Maxim Ciumaş. Video: Lexx Bodylev
0
4,558
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!