(VIDEO) Cum arăta o publicitate pentru Moskvich Elite 1500 în Finlanda în anii de demult

16 Septembrie 2020, 19:51
Redacţia PiataAuto.md
Puţini ştiu, dar renumitul Moskvich 408/412 a fost foarte bine vândut în afara patriei sale, în unele ţări el ajungând chiar la cifre de vânzări foarte mari şi la o bună apreciere din partea publicului. Mai mult ca atât, în multe ţări el avea denumire diferită, în funcţie de poziţionarea sa pe piaţă. Una din cele mai frumoase istorii a fost în Finlanda, unde modelul purta numele glorios Elite 1500.
Şi numele de elită nu era doar o denumire oarbă. Maşina chiar era mai bine dotată, avea habitaclu tapisat cu piele, cu o mai mare atenţie la detalii şi mai multe detalii cromate. Şi, după buna tradiţie, Elite 1500 era mai bine asamblat, pentru că era „de export”.

Mai mult ca atât, şi motorul de sub capotă, deşi avea tot 1.5 litri, era cu câţiva cai mai puternic şi era ajustat să aibă emisii mai mici.
Dar punctul de atracţie al modelului în Finlanda era durabilitatea sa! Da, el se autoproclama drept nemuritor, impenetrabil, capabil să ajungă oriunde şi în acelaşi timp elegant pentru viaţa urbană. Mai versatil decât SUV-urile de azi, cu alte cuvinte!
Iar ca să vedeţi cu câtă mândrie se prezenta el în faţa publicului finlandez, urmăriţi video-ul de mai jos. Nu veţi înţelege prea multe din coloana sonoră dacă nu cunoaşteţi finlandeza, dar nici nu e nevoie, imaginile sunt mai mult decât elocvente!
1
4,094
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!