Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum se circulă pe ploaia de azi din Chişinău: zeci de maşini inundate, gropi imense apărute pe străzi şi trafic îngreunat

29 Septembrie 2020 - 11:37
Redacţia PiataAuto.md
Ploaia multaşteptată de azi e o bucurie pentru agricultură şi pământ, dar drumurile din Chişinău sunt spuse provocărilor ca întotdeauna, de parcă n-am vorbi de o simplă ploaie, ci de o calamitate.
Pe strada. Vlaicu Pârcălab, spre exemplu, s-au făcut anterior tăieri de asfalt, care au fost acoperite cu pietriş pus de mânuială, fără vreo tasare, sau asfaltare deasupra, iar acum apele subterane au spălat solul de sub pietriş, creând pericol de surpare. Mai mult ca atât, au apărut şi câteva cratere uriaşe, care arată gravitatea şi mai mare la spaţiul gol creat sub stratul firav de pietriş. Şoferi care aveţi parcate maşinile prin preajmă sau vreţi să treceţi pe aici, fiţi extrem de precauţi şi cel mai bine e să ocoliţi această porţiune de stradă! Vedeţi video mai jos.
Dar cea mai gravă situaţie se atestă străzile Chişinăului situate la cel mai jos nivel ca şi altitudine — precum Varniţa, Munceşti, Meşterul Manole. Aici s-au creat din zone inundate masiv, prin care maşinile înaintează cu greu, iar zeci de automobile au oprit neputiincioase în apa prea mare, care le-a ajuns fie la nivelul circuitelor electrice sensibile, fie la cel al admisiei în motor! Vedeţi mai multe video mai jos, inclusiv a unei pasagere dintr-un taxi care a nimerit într-o asemenea situaţie, iar apa a pătruns până şi în habitaclul taxiului, deşi acesta continua să înainteze!
Iar pe cea mai mare parte a celorlalte străzi, se circulă cu dificultate, traficul şi aşa aglomerat fiind astăzi şi mai încetinit. Pe unele străzi sunt adevărate blocaje în care traficul pare să nu mai înainteze deloc vreme de zeci de minute.
Sursa foto/video: Facebook / grupul GBM
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter