(VIDEO) Moldovean, filmat în timp ce bea bere la volan de pasagerul său

18 Septembrie 2020, 11:11
Redacţia PiataAuto.md
Trista faimă pe reţele socializare ne demonstrează că întotdeauna se poate mai absurd şi mai penibil. Ieri un şofer a fost filmat de pasagerul său cum bea bere la volan, în timp ce conduce automobilul printr-o localitate rurală. Deşi nu se vede clar ce bere bea (ne-am gândit la varianta unei beri nealcoolice), se pare că pasagerul său a postat video-ul într-un grup dintr-o reţea socială menţionând „curajul” celui de la volan de a sfida regulile, conducând băut.
E la fel de posibil ca aceşti doi protagonişti să se fi dat doar în spectacol, filmând la sfârşit şi o maşină a poliţiei, care „le-ar fi luat banii”. Dar datul în spectacol în asemenea manieră nu e mai puţin stupid sau periculos prin promovarea unui asemenea comportament iresponsabil.

Poliţia a fost informată de către acest caz, menţionează Echipa 902 şi urmează să investigheze toate detaliile pentru a-l trage la răspundere pe şofer. Deşi ştim că n-aţi face-o vreodată, suntem obligaţi să vă îndemnăm să nu repetaţi niciodată asemenea acţini ca-n video-ul de mai jos.
0
1,342
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!