(VIDEO) O premieră în seria Nissan Z va avea loc în 2 săptămâni! Vom vedea succesorul lui 370Z?

2 Septembrie 2020, 14:21
Denis Godorozea
Nissan a publicat un teaser video prin care anunţă viitoarea premieră a unui model misterios. Este vorba despre un reprezentant al familiei sportivelor Z, însă Nissan şi-a numit creaţia Z Proto, deci nu este clar ce debut pregătesc, totuşi, japonezii — versiunea de serie a succesorului lui 370Z sau un concept care să prefaţeze viitorul model.
Viitorul întregii serii legendare Nissan Z a fost incert până acum câteva luni, or japonezii nu au oferit detalii oficiale despre un succesor pentru coupe-ul 370Z. În presă se vehicula că modelul va avea un succesor electric, pe când alte voci spuneau că Nissan va renunţa în totalitate la ideea sportivelor Z, or actualul model a fost lansat în 2008, fiind un urmaş direct pentru renumitul 350Z, cu modificări minime de design.

Japonezii şi-au bucurat fanii în primăvara acestui an, odată cu anunţul planurilor pentru anii viitori. Constructorul a lansat atunci un teaser video, care a înglobat mai multe premiere viitoare, printre care un coupe arătos din seria Z. Astfel, se apre că anume această maşină va debuta peste 14 zile, în 16 septembrie, iar marea întrebare este: vom vedea un concept, sau totuşi un model de serie?
0
1,002
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!