(VIDEO) Omul care inspiră cu adevărat: fără mâini şi picioare, Janis McDavid reuşeşte să conducă un Sprinter

17 Septembrie 2020, 09:03
Ilie Toma
Atunci când oamenii îţi vor spune că e greu, că nu se poate, arată-l lor pe Janis McDavid. Omul ăsta s-a născut fără mâini şi fără picioare, iar astăzi e o sursă de inspiraţie pentru milioane de oameni. E autor de cărţi şi pentru că a reuşit să demonstreze că nimic nu e imposibil, e adesea invitat să ţină şi discursuri în faţa a diverse audienţe. Cu alte cuvinte, munceşte şi înaintează prin viaţă cu o energie nesecată.
Iar pentru a înainta la propriu în diverse destinaţii locale şi regionale, are nevoie de un automobil. Cum spune Janis, pentru el, automobilul înseamnă libertatea adevărată, întrucât, la nevoile speciale pe care le are, nici măcar transportul public din Germania nu-i poate asigura uşurinţa deplasării. Tocmai de asta, a ajuns să deţină un Mercedes-Benz Sprinter, creat special pentru nevoile lui.
Urcă prin uşa din spate. Pune cheile într-un loc de contact special. Sare la propriu în centură, iar în loc de pedale şi volan foloseşte nişte manivele speciale, scurte, ajustate lângă corpul său. Totul pare neobişnuit şi îngrijorător la prima vedere, dar totul e gândit în cel mai mic detaliu pentru a se potrivit exact necesităţilor lui Janis, iar el a demonstrat în repetate rânduri că poate conduce în siguranţă în traficul real.

Vezi video-ul de mai jos cu acest om, demn de toată admiraţia. Nu există nimic imposibil, dragilor!
0
2,325
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!