Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Poliţist, la un pas de a fi accidentat de maşina pe care o oprise

5 Septembrie 2020 - 21:04
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia ar trebui să stea în locuri sigure pentru staţionări obişnuite, pentru binele lor şi pentru siguranţa publică. Dar şi şoferii, fireşte, ar trebui să fie precauţi în asemenea zone, reducând viteza pentru a nu admite accidente absurde.
Un video surprins astăzi de un şofer din Moldova arată situaţia în care un automobil din faţa lui e oprit de INSP în timp ce trecea prin mai multe vehicule parcate de ambele părţi ale drumului. Doar că în momentul opririi, acel automobil face o manevră bruscă spre dreapta, spre poliţist, punându-l în pericol pe acesta, dar şi pe automobilul din spate. Vedeţi tot din video-ul de mai jos (sursa: grupul CarPost.md / Facebook). E curios că autorul filmării menţionează şi faptul că poliţiştii n-au întreprins nimic special după această situaţie de accident, ci şi-au continuat liniştiţi scrierea de procese verbale.

Şi apropo, un video filmat la un filtru de poliţie de ieri din România arată cât de uşor asemenea îmbulzeli neaşteptate se pot termina cu un accident. Includem şi acel video din România mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter