(VIDEO) Prima maşină deteriorată de evacuatoarele noi de la parcarea specială, un Mercedes. Cine achită daunele?

30 Septembrie 2020, 12:19
Redacţia PiataAuto.md
Un video postat cu puţin timp în urmă pe reţelele sociale arată o situaţie pe care toţi o prespununeau odată cu lansarea noului mecanism de evacuare a maşinilor parcate neregulamentar în Chişinău — cea în care automobilele evacuate pot fi deteriorate.
Un Mercedes-Benz, ridicat astăzi şi amplasat pe platforma unui evacuator, având roţile întoarse la maxim, a alunecat de pe elementele de susţinere şi a ajuns cu partea sa inferioară pe barele de fier ale platformei de evacuare. E clar că maşina a fost deteriorată, însă gravitatea e greu de estimat la prima vedere. Oricum, apare întrebarea firească: cine va achita daunele produse automobilelor în acest caz, dar şi în alte eventuale cazuri care pot urma?
Şeful Direcţiei Juridice a IGP, Viorel Cernăuţeanu, ne-a comunicat că în prezent compania gestionară a parcării cu plată are un contract de asigurare a bunurilor transportate, asta fiind una din condiţiile de licitaţie. Prin urmare, în asemenea cazuri proprietarii vor fi despăgubiţi prin compania de asigurări contractată de parcarea specială.
0
4,056
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!