(VIDEO) Sună-l pe Ghena! Şofer în stare de ebrietate, văzut azi pe traseul din raionul Soroca şi reţinut de poliţie

9 Septembrie 2020, 22:55
Ilie Toma
Dacă tot am vorbit atât de mult în ultimele zile despre anti recorduri la şoferi prinşi în stare de ebrietate, azi poliţiştii din raionul Soroca au identificat un şofer beat în trafic, circulând pe traseul extraurban, la volanul unui Mercedes-Benz.
După o scurtă urmărire şi somări repetate de a opri, şoferul băut a staţionat automobilul şi a ieşit din el, după cum se poate vedea şi din video-ul de mai jos. Acesta se ţinea cu dificultate pe picioare şi avea dificultăţi în a vorbi coerent. Nivelul alcoolemie încă n-a fost anunţat de către Inspectoratul de Poliţie Soroca, dar vom reveni cu un update în ştire de îndată ce vom primi aceste informaţii.

Cert este că în video se aud îndemnuri de la pasagerul şoferului beat, care-i spune şoferului să-l sune pe Ghena, ca să rezolve. Să fie oare asta cauza acestui dezmăţ de stări de ebrietate la volan prin Moldova — convingerea că îl mai poţi suna pe un Ghena „să rezolve”?

UPDATE 12 SEPTEMBRIE 2020, ora 12:20: Informaţiile oficiale au venit anevoios pe acest caz, Inspectoratul de poliţie Soroca declarând că echipajul din imagine nu le aparţinea lor, aşa că a trebuit să săpăm ceva mai mult după informaţie, şi asta nefiind încă finală. Deci, şoferul beat staţionat nu avea permis asupra sa şi a refuzat să treacă testul alcoolscopic în aerul expirat. Poliţiştii i-au reţinut automobilul şi l-au evacuat la parcarea cu plată. Şoferului i s-a deschis dosar penal pentru refuzul de a trece testarea alcoolscopică, fapt pedepsit ca şi condusul în stare de ebrietate avansată. Dosarul e în curs.

Vom urmări evoluţia acestui caz, ca şi altele pe care redacţia noastră le-a monitorizat, şi vă vom informa în ştiri adiţionale.
1
47,055
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!