Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Toată noaptea s-au evacuat la greu maşini parcate neregulamentar în Chişinău!

29 Septembrie 2020 - 06:09
Redacţia PiataAuto.md
Noaptea asta poliţiştii şi evacuatoarele noii parcări speciale au muncit la greu prin Chişinău, sub acoperirea întunericului şi la libertatea unui trafic mai rar. Un număr foarte mare de automobile au fost evacuate de pe străzile capitalei şi cu siguranţă azi dimineaţa noua parcare specială amenajată în acest sens lângă Chişinău, în comuna Truşeni, va fi plină cu vehicule!
Evacuatoarele şi echipajele de poliţie au „vânat” maşini în toate sectoarele Chişinăului. Printre maşinile ridicate sunt mărci şi modele de tot soiul, de la Dacii Logan la BMW-ul X6.
Dat fiind că programul de lucru al parcării speciale presupune că maşinile pot fi aduse acolo 24 de ore din 24, dar returnate proprietarilor doar între orele 08:00 şi 17:00, apare întrebarea firească, dacă operaţiunea nocturnă nu e dictată de faptul că ridicarea automobilelor noaptea ar fi mai „profitabilă” pentru cei care încasează banii, întrucât un simplu calcul ne arată că un automobil ridicat la ora 22:00, de exemplu, va sta minim 10 ore la parcarea cu plată, în cazul ideal în care dimineaţă proprietarii nu se vor îmbulzi în rânduri la sediul parcării cu plată!

Voi ce credeţi, de ce s-a operat atât de intens anume noaptea?

Sursa foto/video: Facebook / grupul GBM
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter