Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Trei automobile care ar fi gonit între ele azi noapte pe bd. Ştefan cel Mare, prinse de poliţie

20 Septembrie 2020 - 08:27
Ilie Toma
Se pare că promisiunile ministrului de Interne şi a şefului Inspectoratului General de Poliţie de a lupta cu pseudo cursele teribiliste de stradă din Chişinău încep a da roade!
Azi noapte, trei automobile performante ar fi gonit pe bd. Ştefan cel Mare, întrecându-se între ele, conform celor relatate de martorul ocular, care a filmat video-ul de mai jos. De această dată, un echipaj al poliţiei patrula în apropierea uneia din intersecţiile de pe bulevard, aşa că a intervenit imediat şi a staţionat toate trei automobile, întrerupându-le cursa şi documentându-le pentru a pedepsi şoferii.

Cu ceva timp în urmă, chiar Ministrul de Interne, Pavel Voicu, ne declarase că una din metodele aplicate de poliţie în prezent în lupta cu acest fenomen este plasarea de echipaje pe străzile şi în zonele în care aceste pseudo curse de stradă se întâmplă cel mai des, pentru a prinde în flagrant delict făptaşii şi a-i pedepsi, în loc de încerca post factum pedepsirea lor după filmuleţele publicate în reţelele sociale. Ei bine, se pare că noua tactică a poliţiei începe să dea roade!

Sursa video: Facebook / pagina AutomobilistMD
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2020 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter