Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Tupeu de dimineaţă în Chişinău: drift în parcul Afgan!

7 Septembrie 2020 - 09:06
Redacţia PiataAuto.md
Pentru unele fapte nu există explicaţii sau motivaţii logice, oricât ai încerca să le găseşti. Fapta unui moldovean de azi dimineaţă e exact din aceeaşi categorie.
La 6 dimineaţa, el a început a face un soi de pseudo drift în jurul monumentului dedicat eroilor căzuţi în războiul din Afganistan, în parcul afganez din Chişinău. De fapt omul tot chinuia maşina sa în jurul monumentului, cu roţile şuierând, încercând s-o arunce frumos în drift, dar uitând, probabil, că are un soi de hatchback sau van cu tracţiune faţă, cu care fizic e imposibil să faci drifting ca la carte. E nevoie de supravirare şi cuplu pe puntea spate, până la urmă.

Aşa că totul s-a rezumat la o şuierare penibilă de roţi, după care protagonistul a plecat, probabil cum a şi venit, pe una din aleile parcului, pe unde, fireşte, circulaţia automobilelor este interzisă. Vedeţi totul în video-ul de mai jos.

Dat fiind că omul s-a încumetat la asemenea absurdităţi, la o oră atât de matinală, şi a încercat să facă şi drift cu maşina lui cu tracţiune faţă, noi credem că există suficiente motive să credem că acest şofer se afla în stare de ebrietate alcoolică sau narcologică. Pentru că altă motivaţie nu ştim dacă există, poate spuneţi voi dacă vedeţi vreo altă posibiltate?

Sursa video: Facebook / grupul GBM
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter