Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un minut de video pe traseul Chişinău-Hânceşti, nenumărate situaţii de accident! Iată de ce e unul din cele mai periculoase

10 Septembrie 2020 - 10:28
Ilie Toma
Traseul Chişinău-Hânceşti e unul din cele mai periculoase din ţară, având o tristă notorietate pentru accidentele grave, produse pe el. Cauza principală este că drumul lat, cu 3 benzi, alternează folosirea benzii de pe centru când pentru unul din sensurile de circulaţie, când pentru celălalt, aceste alternări fiind însoţite de marcare şi indicatoare corecte, dar fiind neglijate adeseori de şoferi, care se consideră „îndeptăţiţi” să le încalce, să iasă pe contrasens, riscând situaţii de accidente frontale. Iar curbele frecvente ale traseului, care reduc vizibilitatea, agravează şi mai mult riscurile acestui comportament.
Un utilizator a publicat ieri câteva secvenţe video cu deplasarea sa pe acest traseu. În ceva mai puţin de un minut de video au fost suprinse 3 situaţii de accident, cauzate de comportamentul descris mai sus. Vedeţi secvenţele video mai jos.

Şi vă îndemnăm să fiţi prudenţi la drum. Acel minut de aşteptare în spatele unui vehicul mai lent, poate fi recuperat ulterior, printr-o depăşire într-o zonă permisă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter