(VIDEO) Viitoarea generaţie Mercedes-Benz C-Class, surprinsă în teste pe Nurburgring

1 Septembrie 2020, 11:34
Denis Godorozea
Actualul Mercedes-Benz C-Class W205 şi-a făcut apariţia în 2014, iar asta înseamnă că maşina mai are luni numărate până la sfîrşitul carierei. Între timp, prototipul viitoarei generaţii C-Class cu indicele W206 a fost surprins în propria caroserie în timpul testelor de performanţă pe Nurburgring, semn că noul sedan este foarte aproape de premieră. De altfel, surse din interiorul companiei sugerează că debutul va avea loc la câteva sătpămâni distanţă de noul S-Class W223, până la sfârşitul acestui an.
Precum şi modelul actual, C-Class se va inspira mult de la nava amiral, air prototipul surprins camuflat pe Iadul Verde etalează câteva detalii ale noului limbaj stilistic, precum farurile înguste, mai agresive, dar şi calandrul de dimensiuni mai mari. La posterior C-Class va avea blocuri optice poziţionate orizontal, asemănătoare cu cele văzute pe prototipurile S-Class.
La moment nu există prea multe detalii oficiale despre substratul tehnic, dar se anticipează că C-Class va avea la bază o versiune modernizată a platformei MRA, pe care se bazează şi actualul model. Gama motorizărilor va fi mai generoasă decât acum, oferind sisteme tradiţionale cu motoare termice, alimentate cu benzină şi motorină, dar şi sisteme electrificate moderne, în special plug-in hybrid, care vor fi cel puţin două la număr. Versiunile de performanţă C 53 vor prelua, potrivit surselor, motorul turbo de 2.0 litri, utilizat în prezent de sportivele AMG A 45 şi AMG CLA 45. În cazul C-Class-ului motorul va oferi peste 400 CP.
0
1,146
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!