(VIDEO) Vindea harbuji din Lamborghini în Turcia. Ce nu faci pentru faimă pe online?

6 Septembrie 2020, 08:33
Redacţia PiataAuto.md
La prima vedere toată povestea asta incredibilă pare pur şi simplu o ieşire dementă a unui proprietar de Lamborghini, care s-a plictisit şi vrea să vândă pepeni verzi, sau poate a unuia care s-a întins mai tare decât îi e patul şi şi-a luat Lamborghini, dar de fapt nu vinde decât harbuji la piaţă, şi acum toată lumea l-a aflat. Totul s-a întâmplat în Turcia, în Istanbul, acum câteva zile.
Dar, în lumea noastră, în care unii oameni ajung să facă tot felul de tâmpenii inimaginabile pentru un moment de faimă online, adeseori nimic din ceea ce pare a fi într-un fel la prima vedere nu mai e aşa când se decopertează adevărul. Adevărata poveste a acestei întâmplări e destul de penibilă.

Omul cu Lamborghini striga în gura mare că vinde pepeni verzi, fireşte că oamenii miraţi se apropiau de el, iar la preţul mai coborât n-a fost prea greu să aibă şi cui vinde harbujii Doar că, între timp, toată întâmplarea era transmisă online de nişte amici de-ai lui, în încercarea de a obţine o anumită viralitate. Poliţia turcă l-a dat în căutare imediat după ce acele video-uri au apărut online şi la scurt timp l-au identificat. Surpriză — vânzătorul cu Lamborghini nu era decât un blogger iranian — or, Iranul şi Turcia sunt ţări vecine — care venise în Istanbul, a închiriat acel Lamborghini, şi şi-a făcut scenariul său care se dorea o mare viralitate în mediul virtual.
Poliţia turcă l-a ţinut în arest până când acesta n-a plătit o amendă de aproximativ 165 dolari pentru „folosirea unui automobil în alte scopuri decât e permis” şi i-a suspendat şi permisul de conducere pentru 15 zile. Da, turcii au un asemenea articol. Iar acum şi presa turcească, şi cea iraniană, îşi cam bat joc de blogger-ul care s-a vrut vestit.
0
3,026
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!