Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Visul năruit al unei fetiţe de 5 ani: un hoţ i-a furat banii pe care-i aduna pentru un Ferrari

9 Septembrie 2020 - 16:09
Ilie Toma
Visurile copiilor sunt cele mai sincere şi frumoase şi ce poate fi mai frumos când un copil îşi doreşte ceva pentru când va fi mare, dar începe deja să muncească şi să strângă pentru a-şi împlini visul încă de la o vârstă fragedă!
O fetiţă de 5 ani din Queensland, Australia, pe nume Maddison Houston, visa la un Ferrari, iar pentru ca să ajungă să-şi împlinească vreodată visul, a început a face economii de pe acum, de când e mică. Mama ei i-a oferit posibilitatea simbolică de a o ajuta în cafeneaua pe care o deţine, ea vânzând nişte zmeură şi alte câteva produse, pentru a-şi aduna banii. I-a trebuit, totuşi, mult timp până când a reuşit să adune 600 dolari australieni, pe care-i păstra tot în cafeneaua mamei.

De curând, însă, fetiţa a fost cu adevărat devastată să afle că un hoţ a pătruns într-o noapte în cafeneaua mamei şi a furat toţi banii pe care i-a găsit, inclusiv cei 600 de dolari ai ei, pe care-i strânsese atâta amar de vreme.

Fetiţa a dat un interviu pentru o televiziune australiană, făcând apel la hoţ, spunându-i că n-a făcut bine şi că ea l-ar fi plimbat în Ferrari-ul ei, dacă nu-i fura banii. Fireşte, la cei 5 ani ai ei, fetiţa e cu inima frântă de toată întâmplarea.
Însă în cadrul aceluiaşi interviu, dealerul local Ferrari i-a făcut şi o surpriză. Auzând despre visul micuţei şi cele întâmplate, o reprezentantă a companiei Gold Coast, care vinde Ferrari, a venit la bordul unui Ferrari 812 la locul în care micuţa dădea interviul, a salutat-o, şi i-a înmânat un cec de 600 dolari, pentru a-i recompensa pasiunea cu care a muncit ea pentru visul ei, spunându-i că o aşteaptă într-o bună zi în showroom să-şi cumpere un Ferrari, şi poate atunci îi va întoarce banii oferiţi acum. Fetiţa a putut să facă şi un mic tur cu maşina ei de vis, dar nu înainte de a o îmbrăţişa pe reprezentanta Ferrari cu ochii lăcrimând de bucurie. Vedeţi totul în video-ul de mai jos!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter