Vedeţi cât de bine arată un coupe electric sportiv cu design preluat de la Tesla Cybertruck

29 Septembrie 2020, 10:49
Denis Godorozea
Tesla Cybertruck a stârnit discuţii aprinse odată cu apariţia sa incendiară, or americanii au declarat în momentul premierei că în faţa publicului apare un model 100% de serie. În ciuda aspectului exterior controversat, Cybertruck s-a bucurat de un succes fulminant, reuşind să adune sute de mii de comenzi preliminare. Soarta pickup-ului electric este, totuşi, incertă, or acesta ar putea suferi modificări substanţiale în drum spre producţia de serie. Între timp, entuziaştii nu ezită să preia acest stil impunător şi să-l aplice în alte segmente auto, precum e şi proiectul de astăzi.
Proiectul acestui Cybercoupe inspirat de pickup-ul Tesla aparţine designerului Matteo Gentile. Acesta a încercat să-şi imagineze cum ar arăta un coupe electric sportiv, cu aspect exterior marca Cybertruck. Fireşte, coupe-ul a fost lipsit de benă, dar a păstrat siluetă pătrăţoasă, chiar şi cu plafonul triunghiular. Blocurile optice au fost niţel mărite, dar prezentate în continuare de elemente LED orizontale, pe toată suprafaţa părţilor frontală şi posterioară. Noi zicem că Cybercoupe are un aspect chiar mai echilibrat decât Cybertruck-ul original!
Fiind un proiect creat de un designer terţ, din afara Tesla, sunt prea puţine şanse ca americanii să lanseze în viitorul apropiat un electromobil identic cu ceea ce vedem în imagini. Şi totuşi, proiectul lui Gentile ar putea inspira designerii şi inginerii Tesla, ba poate pe Elon Musk, să ia în calcul lansarea unui coupe sportiv cu design de Cybertruck, or într-o asemenea interpretare acesta ar avea toate şansele pentru un succes pe piaţă, nu?
0
1,946
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!